• Lista galerii

brak danych
        • Nowy Rok Szkolny 2023/2024

• Muchomorki 2023/2024

• ,,Dino, dino, dinozaury, ktoś powiedział, że wymarły....''

,, W ZDROWYM CIELE ZDROWY DUCH"

,, CHCĘ BYĆ KOTKIEM, ON JEST MIŁY,

CHCĘ BY DZIECI MNIE LUBIŁY..."

WALENTYNKOWO

,, W KARNAWALE, W KARNAWALE JEST ZABAWA NA 102! "

DZIEŃ BABCI I DZIADKA

WYCIECZKA DO KINA I SALI ZABAW ,, WESOŁE MIASTECZKO"

GRY I ZABAWY

HU, HU, HA NASZA ZIMA WSPANIAŁA!!!

,, W UKŁADZIE SŁONECZNYM, WIRUJĄ PLANETY..."

MAGICZNY GRUDNIOWY CZAS

MIKOŁAJU ŚWIĘTY PRZYNIOSŁEŚ NAM DZISIAJ PRZEPIĘKNE PREZENTY!

BARBÓRKA

,,JEDNA ŁAPKA, DRUGA ŁAPKA, JA JESTEM NIEDZWIADEK...."

ANDRZEJKI

W POSZUKIWANIU ZNAKÓW DROGOWYCH